GasztroBaráth

Gesztenyés krémes

Ennek a hétvégének az volt a tanulsága, hogy nem főzős pudingport ne főzzünk meg. Másoknak ez talán magától értetődő, nekem nem annyira, most azonban szép kis leckét kaptam arról, hogy bizony, oda kell figyelni minden apróságra annak érdekében, hogy az általunk megálmodott sütemény úgy nézzen ki, ahogyan azt szeretnénk. Őszintén mondom, engem eddig nem érdekelt,… Tovább »

Csokis kávé

BÚÉK mindenkinek! Remélem mindenkinek olyan jól telt a szilveszter, mint nekem. Rég aludtam ilyen jót. Nem vagyok híve az újévi fogadkozásoknak, úgyhogy nem fogom letenni a nagyesküt, hogy ezentúl sokkal többet fogok törődni a gasztrobloggal, már csak azért sem, mert nem jószántamból csökkent kritikus szint alá a bejegyzések száma. A klóérzékenység és annak mellékhatásaival való… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!